Вчора, 9 липня, посеред парку "Піскові озера" в Франківському районі Львова знайшли дивний на вигляд пакет. У ньому виявилося 11 бойових граната в робочому стані. Парк - громадське місце відпочинку жителів мікрорайону "На Байках" ("Новий світ"), населення якого майже 15 тисяч осіб.

Департамент цивільного захисту Львівської ОДА конкретизував інформацію: в пакеті були три гранати Ф-1 і вісім РГД-5. Усі боєприси знаходяться під охороною поліції, правоохоронці встановлюють всю необхідну інформацію.

Нагадаємо, що у Суворовському районі Одеси невідомий взяв в заручники працівника фінансової установи.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" на місце подій на Чорноморського Козацтва, де невідомий взяв у заручниці співробітницю фінансової установи, прибув мер Одеси Геннадій Труханов.

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що 1 липня біля житлового будинку в Києві в годину ночі стався вибух в автомобілі Lexus GS 300. Відомо, що на момент вибуху в автомобілі нікого не було.