12 липня, близько 2-ї години ночі сталася смертельна ДТП на автодорозі "Київ-Чоп". 43-річний мешканець Рівненської області, водій автомобіля «Опель Омега», скоїв наїзд на велосипедиста.

Як повідомляють, від отриманих травм велосипедист помер на місці події. Його особу встановлюють правоохоронці також з'ясовують обставини події.

Щодо цього відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Водієві загрожує від 3-х до 5-ти років позбавлення волі та позбавлення права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, що уночі 12 липня, близько 01:00, у Києві на перетині проспекту Перемоги і вулиці Гарматній сталася серйозна аварія за участю двох іномарок.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, 15-річна львів'янка постраждала внаслідок ДТП.

Також портал Знай.uа писав, що упродовж однієї доби на Львівщині зафіксовано 71 ДТП.