Маркіян Мальський, голова ЛОДА, погодив заяви про звільнення двох із трьох заступників. На разі звільнені перший голова Ростислав Замлинський та заступниця Ірина Гримак. Заступник Роман Филипів залишається на посаді далі.

Сам же ж Роман ще не готовий дати одностайної відповіді: чи готовий працювати далі. Коментує це тим, що команда досі не є сформованою, Львівська ОДА має лише керівника.

Варто відмітити, що Роман Филипів займав посаду заступника голови ЛОДА лише з листопада 2018 року.

Нагадаємо, що заступники голови ЛОДА подали у відставку.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Маркіян Мальський, 35-річний голова Львівської ОДА, уже під час першої робочої наради попросив підлеглих звертатися до нього лише по імені.

Також портал "Знай.uа" писав, що Маркіян Мальський - новий голова Львівської обласної державної адміністрації. Він рішуче налаштований на зміни.