Маркіян Мальський, 35-річний голова Львівської ОДА, уже під час першої робочої наради попросив підлеглих звертатися до нього лише по імені. Мотивує це тим, що така форма звернення "забирає зайвий час і є пережитком минулого".

Варто зазначити, що Мальський наймолодший серед керівників ЛОДА. До нової посади він був почесним консулом Австрії у Львові. Не дивлячись на вік, Мальський твердо заявив, що дипломатичність матиме межу: «Дипломатія для мене наразі призупинена. Будемо діяти виключно тими методами, які працюють».

Нагадаємо, що заступники голови ЛОДА подали у відставку.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", президент нагородив орденами ряд моряків.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Маркіян Мальський - новий голова Львівської обласної державної адміністрації. Він рішуче налаштований на зміни.