У соціальних мережах набуває популярності відео, на якому тутешні правоохоронці б’ють затриманого гумовим кийком. 10 тисяч переглядів та репостів на нецензурну лексику та знущання поліцейськими: «Ти тут сидиш, *** . Ти поняв?!» Після наказу присідати чоловік, тримаючись за живіт, виконував усе. На інцидент відреагували миттєво.

Як стало відомо, у потерпілого вкрали радіо, він звернувся на лінію 102. Правоохоронці, які приїхали на виклик, були обурені, що доводиться займатися такими дрібницями. Щоб провчити чоловіка, засунули в машину та повезли до відділку, де й проводили профілактичну бесіду, де правоохоронець Семчук знущався, а колега Бишинська фіксувала це на камеру. Свідком же був черговий відділку.

Яким чином відео з'явилося в мережі нині з'ясовується, але, як стало відомо, це не перший випадок знущання над людьми з боку правоохоронців у Ямполі.

Нагадаємо, що Любов Лучечко, 69-річна жителька Львова, стала власницею архітектурної пам’ятки.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, на зборах для гри з "Динамо" австрійський клуб об'єднав склади з ще одним клубом.

Також портал "Знай.uа" писав, що "совок" із приміщення українського парламенту викорінити неможливо.