Учора, 8 липня, у селі Артищів Городоцького району Львівщини, спалахнула страшна пожежа. Сталося це близько 12-ї години дня. Як стало відомо, пожежа торфу виникла на площі 1000 кв.м.

Як повідомляють пожежні, вогонь іще горить. Упродовж понеділка пожежу загасили на території площею 650 кв.м. Зараз залишилась ще ділянка площею 350 кв.м.

Варто зазначити, що такі пожежі є вкрай небезпечні, оскільки торф горить повільно й на всю глибину його залягання. Сила та напрями вітру не впливають на нього, так само, як і дощі та снігопад. А вогонь та дим від торф’яних пожеж загрожує життю людей та навколишньому середовищу, призводить до трагічних наслідків.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, в Києві планують звести цілий комплекс по спалюванню сміття, який буде знищувати до 700 тисяч тонн відходів на рік.

Раніше Знай.uа, повідомляв, що львів'яни вже в який раз стикаються з актуальною проблемою міста - фасади будівель.

Також Знай.ua писав, що пожежа на Львівщині затягнулася до 3-х годин.