У селі Спас, під Старосамбором, трапилася велика пожежа, вогонь розійшовся на сотні кілометрів. Згорів великий бар. Про це повідомляє ДСНС.

Розважальний заклад був дерев'яним, відповідно, вогонь разігрался швидко: з мансардного приміщення по дерев'яним конструкціям полум'я охопило весь дах. Про пожежу стало відомо близько 6-ї ранку. На те, щоб загасити вогонь пішло майже три години. Знищено 900 квадратних метрів даху. З вогнем боролися 20 рятувальників і 5 машин спецтехніки. Постраждалих немає. Зараз встановлюють причині пожежі.

Нагадаємо, в Києві планують звести цілий комплекс по спалюванню сміття, який буде знищувати до 700 тисяч тонн відходів на рік.

Раніше Знай.uа, повідомляв, що львів'яни вже в який раз стикаються з актуальною проблемою міста - фасади будівель.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також Знай.ua писав, що на офіційній сторінці Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба в Facebook з'явилися подробиці НП з навчально-військовим літаком у Харківській області.