Троє хлопців у віці 18, 19 і 28 років зі всіх сил побили 15-річного підлітка. Причиною нападу став мобільний телефон "Apple іРһопе".

Троє чекали хлопця біля будинку, "веселі" спровокували конфлікт. Завдали дуже важкі тілесні ушкодження і залишили помирати.

Тіло хлопця помітила місцева жителька, яка і повідомила в поліцію. Особи нападників вже встановили і, як повідомляють в прес-службі ГУ НП у Львівській області, вже взято під варту.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Слідчі повідомили зловмисникам про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Суд обрав їм запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Хлопцям, причастнім до нападу, світить від восьми до п'ятнадцяти років позбавлення волі, а також конфіскація майна.

Нагадаємо, що у Суворовському районі Одеси невідомий взяв в заручники працівника фінансової установи.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", повідомили про стан двох заручниць, які були захоплені у фінансовій установі в Одесі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Дніпрі розшукують чорний Mitsubishi Lancer з номерами "Весілля" і невідомих, які напали на ВАЗ 2106 і, погрожуючи пістолетом.