Батьки звернулися до поліції зі зникненням своєї дитини, 13-річної дівчинки. Упродовж доби сотня правоохоронців, а то й більше шукали її. Лише на другу добу вдалося знайти дівчинку. Увесь цей час вона знаходилася зі знайомим 37-літнім чоловіком, який, за словами дівчинки, вступив із нею в статеві відносини.

На разі, правоохоронці розслідують справу. Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook Вячеслав Аброськин, перший заступник голови Нацполіції України.

Нагадаємо, що 1 червня ближче до вечора відпочиваючі зняли на камеру, в яких санітарних умов продається їжа на пляжах в Коблево.

Як повідомляв портал "Знай.uа", що пляжи Львівщини проходять лабораторний контроль.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Також Знай.ua писав, що на Львівщині змія вкусила літню жінку та дитину. Зараз вони перебувають у реанімації, а за їхнє життя борються лікарі.