У понеділок, 8 липня, Держприкордонслужбі повідомили про затримку на кордоні громадянина Туреччини та дві автівки з невідповідними документами. Чоловік із ранцем прямував до Польщі повз кордон. Як з'ясувалося, до України чоловік прибув літаком та законним шляхом.

Як пояснив сам іноземець, він не мав усіх потрібних документів для легального в'їзду в Європу. Єдине рішення, яке спало йому на думку - прямувати через кордон поза пунктом пропуску. На разі справу передано до суду.

Ще один інцидент стався в пропуску «Шегині». 45-річний львів'янин під час проходження контролю надав підроблений техпаспорт на «Тойоту» 2004 року випуску української реєстрації. Відразу ж повідомлено Національну поліцію про виявлення ознак злочину, передбаченого статтею 358 Кримінального кодексу України (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів)».

У цей же час через пункт пропуску «Шегині» до Польщі прямував ще один українець. Його мікроавтобус «Форд» був зі знищеним номером кузова. Прикордонники повідомили співробітників Нацполіції по факту виявлення ознак злочину, передбаченого статті 290 Кримінального кодексу України (знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу)».

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Нагадаємо, що на кордоні затримали значну кількість тютюнових виробів.

Як повідомляв портал Знай.uа, 28-річний львів'янин з Радехова Олександр Орищука працював у Польщі укладальник тротуарної плитки.

Також портал Знай.ua писав, у Польщі перекинувся автобус з українцями.