Як з’ясували правоохоронні органи, конфлікт стався між 70-річним чоловіком та його 92-річною тещею. Під час суперечки той не стримався і завдав пенсіонерці удар цеглиною прямісінько по голові. Смерть спіткала жінку ще до приїзду швидкої.

Про це повідомляє Нацполіція Львівщини. Ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України передбачає від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. На разі триває до судове розслідування. Також зазначається, що зловмисник затриманий у порядку ст. 208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу.

Нагадаємо, що соціальні служби Дніпропетровської області взяли під особливий контроль сім'ю Інни Дубик, яку вбили два тижні тому в селі Миролюбівка.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Польщі розбився автобус з українцями: перші подробиці.

Також портал "Знай.uа" писав, що відомий російський актор Стас Садальський розповів про інцидент, який стався на похороні його колеги Нонни Мордюкової.