Казино “Космолот” належить оператору лотерей “Українська національна лотерея”. Кіберполіція нагадує, що такий заклад діє за ліцензією “Української національної лотереї”. Цікавим фактом є, що сам сайт “Космолота” веде за межі України. Також сайт без вікових обмежень, тож у заборонені азартні ігри можуть грати й діти.

Правоохоронці зазначають: “На самому сайті cosmolot.com.ua розміщено інформацію, що власником є ПІІ "Українська національна лотерея", ЄДРПОУ 24940541, яке розташоване в Києві на вул. Саксаганського, 119 (9 поверх офісного центру Botanic Towers)”.

Українській поліції недостатнього одного факту існування грального закладу для відкриття кримінального провадження. Натомість, усю відповідальність за азартні ігри правоохоронці переклали на Міністерство фінансів України.

Нагадаємо, безпідставно звинуватили дитину у львівському "Ашані".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, НБУ видав ТОВ "Глобалмані" ліцензію на валютні операції з переказу грошей.