Охоронці львівського супермаркету “Ашан” безпідставно намагалися звинуватити хлопчика зі сидромом Дауна в крадіжці іграшки. Крім того, після з’ясування їх неправоти, вони навіть не просили вибачення. Своїми обурення поділилася мати дитини Галина Амеліна-Царьова на своїй сторінці у Facebook.

Спершу охоронець переслідував маму з дитиною, ховаючись за спинами покупців та ненависно розглядаючи дитину. “Тимур обрав собі машинку і ми пішли далі. Коли ми підійшли до каси, то я поцікавилась, де можна розрахуватись особам з інвалідністю. Мені показали касу, проте там не виявилось касира. Тоді я спробувала попросити, щоб нас обслужили без черги, але реакції не було жодної. Ми чекали у черзі ще хвилин 10-12, дитина капризувала, проте нас явно ігнорували”, - розповідає жінка.

Після розрахунку охоронці ж відразу кинулися до дитини і звинуватили, що той украв іграшку. Співставивши товар з чеком, охоронець невдоволено просто промовив: Давайте так – ми Вас відпускаємо і Ви йдете”.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Зараз жінка прагне побачити покарання працівників охоронної служби.

Нагадаємо, у Дніпропетровській області чоловік за тиждень п'ять разів пограбував один магазин.

Як повідомляв портал Знай.uа, 13-річна Марія Гнатик з синдромом Дауна отримала перемогу на міжнародному конкурсі краси Top Model Interbriliant World Spring 2019, який проходив у Чехії.