Учора, 3 липня, хірурги 8-ї міської лікарні провели перший етап унікальної операції. Упродовж більше ніж 4-х годин, вони заново сформували вухо 5-річній дитині. Дитина уже народилася з вадою, без вушної раковини.

Операцію проводили Василь Савчин та пластичний хірург Андрій Різник. Вушну раковину формували з її хряща. Зробили з хряща протез і пришили його. Зараз потрібен час, щоб вухо зажило. Для повного відновлення, за словами лікарів, необхідно провести ще мінімум дві операції.

Львіські лікарі і раніше в своїй практиці мали подібні операції. Після приїзду до Львова європейських пластичних хірургів, вони працювали колективно, зараз, набувши необхідного досвіду та удосконаливши методики, наші лікарі працюють самостійно та мають позитивні результати.

Нагадаємо, ось у що наші тіла перетворить залежність від гаджетів, потрібно знати кожному.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", українська школярка придумала, як доставити ліки від Альцгеймера в мозок: ні, це не прорив у медицині.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні створили унікальну вакцину від раку.