3 липня, по обіді, рятувальники м. Самбори отримали повідомлення, що на вул. Стебельського, 29 в квартирі на п'ятому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку господиня, тривалий час не відчиняє двері.

До квартири були направлені пожежно-рятувальні служби. Рятувальники за допомогою ручного аварійно-рятувального інструменту надали доступ в помешкання працівникам поліції.

У самій квартирі вони знайшли тіло власниці, 1939 року народження. На разі правоохоронні органи з'ясовують обставини події.

Нагадаємо, відомий астролог Влад Росс заявив, що в гороскопі загиблого народного депутата та керівника організації "Інформаційний опір" Дмитра Тимчука нічого не вказує на те, що він залишив цей світ з власної волі.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа 2 липня, у Подільському районі Києва в парку Моряків жінка натрапила на жахливу знахідку. На дереві висів чоловік, який не подавав ознак життя.

Знай.uа писав, у ніч на 24 червня в Києві на проспекті Степана Бандери, 9е стався нещасний випадок. Через падіння з висоти загинувчоловік.