Житомирянин з середини травня скоїв п’ять крадіжок з магазинів та ресторанів Львова. Викрадав усе підряд: значні суми грошей, техніку, продукцію та інші цінні речі.

Про це повідомляють у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли подробиці однієї з крадіжок: “Повідомлення про крадіжку надійшло до Сихівського відділ поліції 17 травня. Невідомий чоловік, пошкодивши двері, проникла у приміщення магазину на вулиці Червоної Калини, виніс більше 17,5 тисяч гривень, монітор та м’ясну продукцію. Місцева поліція з’ясувала, що до скоєння злочину причетний 26-річний житель Житомирщини, який і до цього мав судимість, а зараз розшукується місцевою поліцією».

Відповідно до частини 3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка) зловмиснику загрожує від 3-х до 6-ти років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, 27-річний чоловік зі Львова завдав травми представнику правоохоронних органів.

Як повідомляв портал Знай.uа, у селі Спас, під Старосамбором, трапилася велика пожежа, вогонь розійшовся на сотні кілометрів.

Також портал Знай.uа писав, що патрульні затримали чоловіка, який, швидше за все, має причетність до нападу в центрі Львова.