У Львові 2 липня на проспекті Свободи сталася кривава ДТП.

Так, водій автомобіля марки "Мерседес", рухаючись по проспекті Свободи заднім ходом, вчинив наїзд на пішохода – 75-річного жителя Львова.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про це проінформувалив середу, 3 липня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: "Пенсіонер отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України, яка передбачає до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що сімейні чвари призвели до смерті. Чоловік завдав смертельного поранення ножем. Як з'ясували правоохоронці, 64-річний львів’янин під час сімейної сварки вдарив ножем у груди свого 33-річного сина, який помер на місці події.

Як повідомляв портал "Знай.uа", що на Львівщині п'яний депутат влаштував на дорозі кривавий хоррор: під колесами - молода дівчина, гряде самосуд

Також Знай.ua писав, що львів'янин незаконно хотів ввезти в Україну наркотичні препарати.