Під час контролю в пункті пропуску для автомобільного сполучення «Шегині-Медика» працівники Львівської митниці ДФС затримали чоловіка. Їдучи з Польщі, 42-річний львів’янин намагався незаконно ввезти до України лікарські засоби. Серед його речей знайшли 371 таблетку трамадолу, який є сильним наркотичним анальгетиком.

За цим фактом повідомлено правоохоронні органи, а ст. 305 Кримінального кодексу України передбачає ознаки злочину.

Нагадаємо, що у ніч на суботу в Оболонському районі Києва група чоловіків влаштувала бійку зі стріляниною в кафе Каспій.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв про те, що шість пластикових ємностей з речовиною зеленого кольору рослинного походження намагалися передати 31-річному ув’язненому в Харківському СІЗО.

Також портал "Знай.uа" повідомив про те, що у США помер 18-річний продюсер і артист Hella Sketchy, автор музики до альбому репера Face. 13 червня Джейкоба Туресона виявили в несвідомому стані.