Щоб охолодитися у Львові, комунальні служби вже з 6-ї ранку починають мити дороги. Триватимуть такі роботи аж доки спека не припиниться. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства, повідомляє, що сьогодні, 2 липня, омиватимуть тротуари на проспекті Свободи.

Крім того, це допоможе очистити місто та знизити рівень пилу. Для миття використовують спеціальне устаткування та рідину. Також не забувають і про рослини.

Нагадаємо, що в мережі з'явилися скандальні фото нової дороги. На них видно, що з-під нового покриття стирчать старі пні.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що уже кілька місяців у Дніпрі ремонтують дороги. На деяких ділянках робітники повністю знімають покриття і роблять капітальний ремонт, десь — просто "латають".