Машина належить ПП “Рома”, власником якої є депутат Львівської обласної ради та кандидат у нардепи Роман Демчина від Блоку Петра Порошенка.

Хлопчик у надзвичайно важкому стані відразу потрапив до реанімації. Йому зробили вже три операції, попереду ще дві планові. Крім цього на нього чекає тривалий шлях реабілітації. Як стверджує мама потерпілого Тетяна Гнатишин, Демчина Роман жодного разу не поцікавився, як самопочуття її сина, а правоохоронні органи приховують слідчі дії. Більше того, юнака не визнають потерпілим. “Ситуація виглядає так, що водій взагалі не причетний. Із його слів виходить, вантажівка стояла на обочині, а мій син ніби-то камікадзе наніс собі травми сам… То ж, з якою швидкістю потрібно їхати на велосипеді, щоб отримати такі травми. Абсурд. У мене немає слів…. Звичайно, хто ми такі? Прості люди, а це заможній депутат, та майбутній законотворець. Яким він може бути депутатом ВР України, над якими законами він може працювати там? Навіть не уявляю. Ця людина вже сьогодні не виконує закон: ні людський, ні Божий”, - зазначає жінка.

Мати звертається з проханням до всіх небайдужих допомогти поставити сина на ноги та покарати негідника.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, п'яний водій влаштував ДТП. В результаті постраждали чотири людини

Як повідомляв портал Знай.ua, у Запорізькій області на автодорозі сполученням Харків - Сімферополь сталась масштабна автопригода.

Також Знай.ua писав про те, що у суботу, 29 червня, в центрі Києва сталася аварія за участю BMW і машини піцерії Mamamia.