У Львові нетверезий працівник автосервісу взяв автомобіль клієнта покататися і потрапив в ДТП.

Про це повідомляє патрульна поліція міста Львова.

У Львові на вулиці Зеленій сталася ДТП між автомобілями Toyota Prado та Mercedes-Benz. Водій позашляховика не дотримався дистанції й зіштовхнувся з легковиком.


Винуватцем події виявився нетверезий водій, який не мав з собою жодних документів. Патрульні встановили, що це працівник СТО і взяв автомобіль без дозволу власника.


На місце події приїхав директор автосервісу, чоловік хотів забрати авто запевняючи, що ніхто заяви не напише. Однак, патрульні вирішили перевірити цей факт. Власник автомобіля навіть не підозрював про це і приїхав на місце написати заяву за фактом викрадення свого майна.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще


Патрульні оформили на 20-річного водія протокол за скоєну ДТП, протокол за нетверезе водіння та винесли постанову за відсутність документів.

Нагадаємо, мчали назустріч смерті: фатальна ДТП сколихнула Запоріжжя, безліч жертв.

Як повідомляв Знай.uа несподівано помер продюсер репера FACE: "Опіоїдна епідемія може торкнутися кожного".

Знай.uа писав, двом львів'янкам надавали "ляпасів" на очах у всього міста: прокляте місце.