У Львові вшанували пам'ять відомого оперного співака, який воював на сході України Василя Сліпака.

Про це повідомляє ТСН.

У 2019 році — треті роковини смерті Василя Сліпака. На Личаківський цвинтар, де похований Василь, прийшли рідні й побратими артиста, а також приїхали його друзі з Франції, де він жив останні 20 років.

У 2015 році Василь Сліпко повернувся до України та добровільно пішов на фронт. Тоді у нього був позивний "Міф". Загинув він три роки тому поблизу селища Луганське на Донеччині.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Це найяскравіший приклад чоловіка – людина, яка через 2000 км від Батьківщини, давно тут не живучи, відчув, що це його війна. І все, що тут відбувається, це теж його проблеми. Не всі, хто живе поруч з війною, це відчувають", - розповів товариш Василя Сліпака Леонід Канцер.

Нагадаємо, що Оксана Максімова із Херсонщини опублікувала у турківській групі, у "Facebook", пост з проханням допомогти знайти шахрая, який у п’ятницю видурив у її сім’ї 16 тисяч гривень

Як раніше повідомляв Знай.uа, у Львові ветерану Антитерористичної операції подарували машину.

Знай.uа писав, підозрюваний у справі Євромайдана помер у залі суду. Колишній прокурор Андрій Сайчук просто впав і помер.