У Львові з'явився шахрай, який під чужим ім'ям виманює великі суми грошей.

Про це повідомляє "“Львівська мануфактура новин".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Оксана Максімова із Херсонщини опублікувала у турківській групі, у "Facebook", пост з проханням допомогти знайти шахрая, який у п’ятницю видурив у її сім’ї 16 тисяч гривень. Розмістила копії сторінок паспорта, які той їм переслав.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Жінка думала, що на фото — і є шахрай. Згідно з даними, він прописаний у Турці. Однак, насправді чоловік використав документи загиблого в АТО Героя України, всесвітньо відомого оперного співака, львів’янина Василя Сліпака.

Таким чином виявилось, що аферист виманив у довірливої жінки з її дідусем 16 тисяч гривен. Довірливі люди хотіли придбати машину на OLX. Чоловік, який прикинувля Василем Сліпаком розповідав, що у нього хвора мати і гроші потрібні негайно. Після отриманого просто зник зі всіх соц мереж і перестав брати слухавку.

Нагадаємо, що львів'ян косить десятками: повечеряли - і на лікарняне ліжко

Раніше портал "Знай.ua" писав, що Львів пішов під воду: стихія взяла в полон десятки людей, місто неможливо впізнати

Також портал "Знай.ua" інформував, що Львів'яни зможуть літати до Києва за копійки: прощавайте, смердючі потяги Укрзалізниці