У п’ятницю, 28 червня, у Львові погода приготує нові сюрпризи.

Очікується незначне похолодання. Температура повітря коливатиметься від +18 до +21. Дощів та грозів не передбачається, проте сонце буде ховатися за хмарами доволі часто.

Ясна погода протримається у Львові зовсім недовго - вже вдень небо вкриється хмарами, які лишатимуться там до пізнього вечора. Уночі розпочався дощ, але він припинився ще до ранку. До пізнього вечора опадів більше не очікується.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

У цей день вшановується пам'ять мучеників Віта (Фіта) і Модеста. Святому Модесту моляться, коли хворіє худоба. У народі говорили, що на Віта соловей замовкає. Наші пращури помітили, що "Дощ на Фіта - погано для жита".

За прикметою, день 28 червня бажано сонячний, оскільки у разі дощової погоди у домі буде розлад і сварки. У минулі часи примітили, якщо під час сходу сонця стоїть духота - до негоди.

Нагадаємо, що у п'ятницю, 28 червня, в столиці будуть грозові дощі, температура повітря вдень +18...+20 градусів, вночі +13...+15 градусів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", кардинальних змін погоди в останній тиждень червня, а також в інші два місяці літа в Україні, очікувати не варто.

Також портал "Знай.uа" писав, що висока температура буде не скрізь, частина країни зможе відпочити від спеки, завдяки невеликим опадів.