27 червня на Львівщині синоптики прогнозують сильний дощ, град і вітер.

Про це повідомляє Львівський регіональний центр з гідрометеорології.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"27 червня у Львові та області вдень очікується гроза, пориви північно-західного вітру, місцями шквали 17 — 22 м / с, місцями дощ і град", - зазначено в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також 26 — 29 червня на території Львівської області очікується висока та надзвичайна пожежна небезпека.

Температура повітря зросте до 26 градусів тепла. Варто відзначити, що найближчі три дні на Львівщині будуть з грозовими дощами.

Короткочасні опади прогнозують в денні години від нині і до суботи включно. Це по всій території області.

"Через сильні зливи в окремих районах можливі паводки", - говорить завідуюча сектором гідропрогнозів львівського метеоцентру Надія Михайлишин.

Нагадаємо, що у п'ятницю, 28 червня, в столиці будуть грозові дощі, температура повітря вдень +18...+20 градусів, вночі +13...+15 градусів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", кардинальних змін погоди в останній тиждень червня, а також в інші два місяці літа в Україні, очікувати не варто.

Також портал "Знай.uа" писав, що висока температура буде не скрізь, частина країни зможе відпочити від спеки, завдяки невеликим опадів.