Ввечері, 26 червня, на Львівщині люди перекрили міжнародну магістраль, яка веде до пункту пропуску Краківець.

Про це повідомляє портал "Status Quo"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто підкреслити, що на акцію протесту біля с. Черчик вийшли близько 150 осіб, мешканці військового містечка №53 у Яворова. Причина - відключення електропостачання в їх місті. За допомогою цієї акції люди вимагають його відновити.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Наша громада Яворова хоче справедливості

Geplaatst door Pavlo Bakunets op Woensdag 26 juni 2019

Протестувальники безперервно рухалися по пішохідному переходу, що значно ускладнило рух транспорту. У результаті утворилися пробки.

Нагадаємо, що прихильники Михайла Саакашвілі і члени його партії "Рух нових сил" зі штурмом зайшли на територію Центральної виборчої комісії. Однопартійці Саакашвілі хочуть провести акцію протесту через відмову в реєстрації кандидатів від партії на позачергових виборах до ВР.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у п'ятницю, 21 червня, працівники ПАТ "Дніпропетровський трубний завод" організували акцію протесту біля ДЗМУ. Люди вирішили перекрити дорогу. Причиною масового невдоволення стала затримка зарплат.

Також портал "Знай.uа" писав, що медики швидкої допомоги Львівщини долучилися до всеукраїнської акції протесту з вимогою "припинити деструктивні реформи в області".