У Червонограді покинутий та занедбаний 10-поверховий гуртожиток на вул. Львівській, перетворився на страшне місце, особливо небезпечне для дітей та підлітків, які приходять сюди розважатись.

Про це написала ‎Лілія Нагірна‎ у Facebook на сторінці Підслухано в Червонограді.

"Міська влада відкрила новий Колізей у нашому місті (гуртожиток біля корпусу колишнього училища на вул.Львівській ), мало того, що це страшне місце - 10 поверховий будинок, без будь якої огорожі, вже без вікон і дверей, з відкритою! шахтою ліфта, де жили і бомжі, і цигани, і наркомани і просто діти без нагляду, з виходом на дах, де проводять час підліткові компанії, навіть ходять і скачуть по парапету і перехиляються, з бутилками алкоголю в руках..., роблять селфі і не тільки і т. і... Знаю, що люди викликають поліцію, але наряд ще ні разу не приїжджав!!!", - пише автор повідомлення.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Лілія Нагірна повідомляє, що міська влада на чолі з мером прекрасно знають про це місце і протягом свого владарювання нічого не зробили, щоб закрити, законсервувати, замурувати, закласти цеглою нижні вікна і двері, всі входи в цю будівлю.

Також автор стверджує, що останнім часом тут ще і з'являються компанії, які бавляться у пейнтбол годинами (стріляють кулями з фарбою ), а також стріляють з пневматичної зброї або і з іншої, доводилось чути вечорами дуже гучні постріли.

Нагадаємо, що моторошна ДТП на Львівщині забрала життя двох дітей: Україна у сльозах

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у четвер, 20 червня, навпроти заправки WOG на Набережної Заводської у Дніпропетровську зіткнулися Suzuki і Opel.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Дніпрі сталася ДТП, зіткнулися вантажний автомобіль TATA та мотоцикл.