Оперативники спецслужби встановили, що представники установи вносили фальшиві дані про виробничі приміщення, які потім розбирали та продавали за заниженою вартістю.

Одержані кошти учасники протиправної схеми "відмивали" через підставні комерційні структури.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Унаслідок оборудки державний бюджет України недоотримав понад десять мільйонів гривень прибутку.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Під час санкціонованих слідчих дій співробітники СБУ задокументували декілька фактів одержання одним із керівників держпідприємства неправомірної вигоди за незаконну реалізацію майна.

Також, за висновками експертів, діяльність зловмисників могла призвести до надзвичайних подій з тяжкими наслідками у сфері екологічної безпеки.

Вирішується питання щодо повідомлення фігурантам провадження про підозру в скоєнні злочину. У межах відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 191 Кримінального кодексу України тривають слідчі дії.

Заходи із викриття та блокування незаконних дій проводились спільно з поліцією під процесуальним керівництвом прокуратури.

Нагадаємо, що Зеленський вселив родину львів'ян у нову квартиру: лишилися сиротами, "пообіцяв і зробив"

Раніше портал "Знай.ua" писав, що троє львів'ян загинули просто на зупинці: скосило одним ударом, дикі подробиці

Також портал "Знай.ua" інформував, що на Львівщині машина з підлітками вилетіла на зустрічку.