З 1 липня у Львові змінять нумерацію тролейбусів. Міська влада згодом планує замінити нумерацію усього громадського транспорту.

Про це повідомляє Твоє Місто.

Заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий розповів про намір змінити нумерацію тролейбусів у Львові.

«Не може бути трамвай №1, тролейбус №1 і автобус №1. Має бути номер маршруту, а не номер виду транспорту. Це дає можливість комбінувати транспорт і уникнути дублювання маршрутів», – вважає Андрій Білий.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

До всіх номерів тролейбусів додадуть число 20. Тож із 1 липня номери змінять таким чином:

№2 – №22

№3 – №23

№24 – №24

№5 – №25

№7 – №27

№9 – №29

№10 – №30

№11 – №31

№12 – №32

№13 – №33

Другий етап змін нумерації громадського транспорту відбудеться після впровадження електронного квитка та оптимізації маршрутної мережі. Їхня нумерація має починатися від 40-ка.

Нагадаємо, що "викинув посеред дороги": у Києві бидло-маршрутник виділився хамською поведінкою.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що мати вбитого копами 5-річного Кирила змусила Україну ридати: "Мій хлопчик любив життя".

Також портал "Знай.uа" повідомив, що на Львівщині небайдужі люди зупинили в устілку п'яного водія: більше за кермо не сяде.