Російскомовна працівниця львівського відділення "Укрпошти" №13, яка відома гучним скандалом через небажання розмовляти державною мовою в Україні з 1 липня змінить роботу та місце проживання.

Про це інформує zaxid.net.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Причиною такого рішення став візит націоналістичного угрупування у Льовові та неодноразові скарги львів’ян. Хоча сама "Укрпошта" цього не визнає.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Про російськомовну працівницю відділення "Укрпошти" №13, що на вул. Бандери, 24, кілька разів у Facebook повідомляла львів’янка Діана Іванків. За словами львів’янки, жінку звати Ірина Іванова, і вона неодноразово відмовлялась обслуговувати клієнтів українською. Діана Іванків скаржилася на працівницю і на "гарячу лінію" "Укрпошти", після чого Івановій зняли премію.

Нагадаємо, що Укрпошта вляпалася в гучний скандал з пограбуванням клієнтів: ганьба країни

Раніше портал "Знай.ua" писав, що Укрпошта влипла в гучний скандал з контрабандою

Також портал "Знай.ua" інформував, що мовний скандал в "Укрпошті" у Львові отримав несподіване продовження: що чекає на одіозну любительку "Наваросії"