У Львові чоловіки спортивної статури розгулювали центром міста у самих плавках. Вони каталися у трамваї, купалися у фонтані, а ще встановили рекорд.

Про це повідомляє ТСН.

Легендарний львівський ватерпольний клуб так запрошував прийти уболівати за них у фіналі кубку України з водного поло. Поява напівголих чоловіків у середмісті викликала безліч емоцій. Натовпи просто завмирали від подиву або ж фотографували. Деякі містяни навіть робили селфі.



Львівські спортсмени розповіли, що у самих плавках у середмісті не відчували дискомфорту, адже це їх звична спортивна форма. А таку реакцію людей вони очікували.

"То рахується більше як популяризація водного поло, щоб люди бачили, щоб вели своїх дітей на секції, щоб всі тренувалися", - говорить гравець ватерпольного клубу "Динамо" Львів" Максим Осика.

Далі ватерполісти заходять у травмай. Там не спекотно хіба що їм. Ходять вагонами і агітують. Пасажири особливого подиву не виказують. А після спекотної самореклами — охолоджуються у фонтані.

А рекорд це найбільший ватерпольний м'яч в Україні. Півтора тижня його ліпили із 43 кубічних метрів пінопласту. Периметр цього м'яча становить 11 метрів 4 сантиметри, діаметр 3 метри 51 сантиметр. З гігантським м'ячем можна буде фотографуватися 5 днів.

Нагадаємо, що куди піти у Львові 15-16 червня: афіша найяскравіших подій

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" писав, що відiрвись у Львовi цього тижня: вiд кiнотеатру до нереального драйву, - кращi варiанти тут

Також портал "Знай.ua" інформував, що львів'яни обмінялись обручками в костюмах динозаврів: весільні кадри "юрського періоду", це потрібно бачити