У Львові поліцейські затримали банду грабіжниць, які були причетні до пограбування чоловіка.

Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Повідомляється, що в Галицький відділ поліції звернувся 29-річний іноземець. За словами чоловіка, 9 червня близько 05.00 на проспекті Чорновола невідома дівчина, заподіявши тілесні ушкодження, заволоділа його мобільним телефоном, грошовими коштами в сумі 1 000 гривень та золотим ланцюжком.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Поліцейські, взяші справу під свій контроль встановили особу зловмисниці. Нею виявилась 18-річна місцева мешканка. З’ясувалося, що дівчина причетна також до інших пограбувань, вчинених разом з двома подругами віком 22 та 32 роки.

Проводиться досудове розслідування. Працівники поліції перевіряють зловмисниць на причетність до інших кримінальних правопорушень. Тепер місцевим мешканкам загрожує позбавлення волі на строк до шести років.

Нагадаємо, що львів'ян тероризує банда ромів: обчищають просто у центрі міста, бережіть гаманці

Раніше портал "Знай.ua" писав, що Львiвщину приголомшило моторошне самогубство: дитина влiзла у зашморг