У понеділок, 17 червня, у Львові протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Також очікується дощ.

Про це інформує sinoptik.ua.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

До Львова насуваються сильні дощі. Грози не залишать початок тижня ні на секунду. Синоптики попереджають, що температура протягом дня становитиме від +19 до +24.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що в Україні у неділю, 16 червня, на заході України пройдуть грози, град і шквали вітру. 16-17 червня в Україні очікується сильна пожежна небезпека. У столиці також очікується надзвичайний рівень пожежної тривоги.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на довгих вихідних, з 15 по 17 червня 2019 року, в Харкові буде спекотна погода, яка, за прогнозами синоптиків, найближчим часом не зміниться.

Також портал "Знай.uа" писав, що в Україні вихідні будуть дуже спекотними, температура підвищиться від +30 до +35 градусів. Трохи прохолодніше в Карпатах. Тут вдень від +25 до +29 градусів, а ввечері ще краще – від +15 до +19 градусів.