Станом на согодні у Львові гарячу воду отримує лише 1093 будинки.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Диспетчерська служба ЛМКП "Львівтеплоенерго" інформує, що на сьогоднішній ранок гарячу воду отримують 1093 будинків. Натомість без гарячої води залишаються 11 будинків, які обслуговує підприємство.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Таким чином без гарячого водопостачання будуть 4 будинки у Личаківському районі. Будинки на вул. Зелена, 115, вул. Керченська, 13а, 17а, 19а не отримують гарячу воду через гідравлічні випробування теплової мережі від котельні на вул. Зелена, 111.Подача води запланована на 1 липня. 5 будинків у Шевченківському районі.

Будинки на вул. Мідна, 8, 10, вул. Богдана Хмельницького, 271, 273, 275 не отримують гарячу воду через заміну теплової мережі. Відновити подачу гарячої води до цих будинків планують 28 червня. 2 будинки у Франківському районі. Будинки на вул. Пулюя, 32, вул. Сахарова, 31 не отримують гарячу воду через роботи на тепловій мережі від ТЕЦ-1. Відновити подачу гарячої води до цих будинків планують 21 червня.

Нагадаємо, що хто у Львові сьогодні залишиться без світла: повний список адрес

Раніше портал "Знай.ua" писав, що у Львові масово відключають воду: знайди свою адресу

Також портал "Знай.ua" інформував, що гарячої води немає і не буде: кияни в люті від свавілля комунальників