У Жидачівському районі Львівської області 11-річний хлопчик покінчив життя самогубством.

Про це повідомляє портал "Львівська мануфактура новин".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Тіло 11-річної дитини знайшли в селі Туради. Відомо, що хлопчик повісився на горищі покинутого будинку. За словами місцевих жителів, він жив у благополучній родині, був єдиним сином.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Коля був дуже компанійським, слухняним, активним, завжди з хлопцями літав на велосипедах, був задіяний у різних гуртках. А також завжди був при церкві, і не тільки в неділю, а ходив на катехизацію - не пропускав ніколи, на "Веселі канікули з богом", - розповіла його сусідка.

Вона додала, що підозрює, що хлопчик вплутався в небезпечну інтернет-гру і саме це могло погубити. Також сусіди розповіли, що останні дні він кудись дзвонив і з кимось розмовляв.

Нагадаємо, що у харківській лікарні повісився хворий. 33-річний чоловік перебував на стаціонарному лікуванні і планував звести рахунки з життям.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у місті Суми в четвер, 13 червня, у будинку №42/1 на вул. Героїв Крут було виявлено тіло 17-річного хлопця. Він випав з 5-го поверху, де була його квартира, і отримав травми, не сумісні з життям.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Львові жінка випала з п'ятого поверху, через що відразу ж померла на місці.