На вихідні, 15 та 16 червня, у Львові обіцяють спекотну погоду.

Про це повідомляють на сайті "Sinoptik"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В суботу, 15 червня, буде сонячно. Температура повітря підніметься до +31.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"У Львові на зміну похмурому ранку прийде ясний день, хмар на небі не буде до самого вечора. Без опадів", — кажуть синоптики.

У неділю, 16 червня, буде хмарно. Але температура триматиметься на рівні 31 градуса.

"У Львові до самого ранку погода буде ясною, але ввечері небо вкриється хмарами. Без опадів", — йдеться також у прогнозі.

Нагадаємо, що у Львові, Яворові, Турці, Славському, Сколе висока ймовірність дощу. В Самборі, Раві-Руській, Червонограді, Мостиськах, Трускавці, Дрогобичі, Стрию, Бродах очікується суха погода.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Україні до кінця тижня спека продовжиться, а вдень буде максимум від +30 до +35 градусів. Вночі теж спекотно – від +17 до +24 градусів. В інших частинах варто бути обережнішими з вогнем, тому що дуже сухо.

Також портал "Знай.uа" писав, що у ці вихідні, 15-16 червня українців чекає довгоочікуваний сюрприз. Синоптики розповіли, що в ці дні пройде хвиля дощів, але пощастить не всім регіонам.