П’ятниця у Львівській області пройде хмарно з проясненнями.

У Львові, Яворові, Турці, Славському, Сколе висока ймовірність дощу. У Самборі, Раві-Руській, Червонограді, Мостиськах, Трускавці, Дрогобичі, Стриї, Бродах очікується суха погода за даними Sinoptik.ua.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Температура повітря вночі від +14 до +19 градусів, удень – від +27 до +32. Вітер східний, південний і південно-східний, 1-4 м/с. У кінці тижня встановиться хмарна погода з проясненнями, без опадів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua погода на літо змусить українців забути про довгоочікувану відпустку. Літо в 2019 році буде в цілому теплим, а іноді навіть спекотним. Разом з тим, можливі зливи та град. У Львові 12 червня весь день переважатиме сонячна погода, але вже до вечора містян може чекати дощ з грозою.

Також Знай.ua писав, що відомий синоптик Леонід Горбань дав неприємний прогноз на початок літа. Згідно його прогнозу дійсно жарко стане тільки 6-7 липня.

Знай.ua інформував, що погода у Львові на 12 червня: стихія влаштує містянам контрастний душ