Синоптики розповіли, що у Львові сьогодні буде спекотно. Але незважаючи на теплу і літню погоду до вечора може зібратися дощ.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

У Львові 12 червня весь день переважатиме сонячна погода, але вже до вечора містян може чекати дощ з грозою. Температура повітря буде коливатися в межах 18-29 градусів тепла.

Що цікаво, найвищу температуру у Львові в цей день синоптики зафіксували у 2000, тоді стовпчики термометра показали 31.5°. А ось найнижча температура спостерігалася у 1950, тоді синоптики зафіксували 3.1°.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У народі цей день вважається зміїним. За народним повір'ям, у цей день змії «ходять по лісах станицами» і вбивати їх дуже небезпечно. Кожному зустрічному вони готові мстити за це без милосердя.

Як повідомляв Знай.ua погода на літо змусить українців забути про довгоочікувану відпустку. Літо в 2019 році буде в цілому теплим, а іноді навіть спекотним. Разом з тим, можливі зливи та град.

Також Знай.ua писав, що відомий синоптик Леонід Горбань дав неприємний прогноз на початок літа. Згідно його прогнозу дійсно жарко стане тільки 6-7 липня.

Також Знай.ua писав на що найбільше грошей витрачають українці? Ці цифри відкриють очі на гірку правду.