Головне управління статистики у Львівській області опублікувало рейтинг імен, якими з 2014 по перші три місяці 2019 року найчастіше називали малюків.

Про це повідомляє журналіст 032.ua.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Згідно зі статистикою, з 2016 року по перші три місяці 2019 року найпопулярнішим ім’ям для хлопчиків залишається Матвій, а на другому місці — Максим. Також у трійку найпопулярніших імен для хлопчиків цього року увійшло ім’я Данило, хоча упродовж минулих років це місце займало ім’я Артем.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Дівчаток у 2019 році найчастіше називали Анною, хоча у попередні роки лідирувало ім’я Софія, яке цьогоріч опинилось на 2 місці за популярністю. Також у трійку найпоширеніших імен для дівчаток увійшло ім’я Анастасія.

Нагадаємо, що скільки дітей проживає у Львові: названа сумна статистика

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", вчені з Австралії спрогнозували тривожний сценарій: до 2050 року людство може зникнути, а клімат на Землі безповоротно зміниться.