Статистики порахували кількість дітей, що проживають у Львівській області.

Про це повідомляє портал «Vgorode.ua»

Стало відомо, що на початок 2019 року на Львівщині проживало 484,9 тис. дітей (у віці 0-17 років). В головному управлінні статистики у Львівській області розповіли, що з часу останнього перепису населення (2001 рік), кількість дітей зменшилась на 21,1%, а їхня частка серед мешканців області скоротилась з 24% до 19%.

"На кінець 2018 року у Львівській області налічувалось 2204 дитини, що залишились без батьківського піклування, з них 759 – діти-сироти. Під опікою у сім’ях родичів чи близьких перебувало 1711 дітей, 125 були передані у прийомні сім’ї, 198 – у дитячі будинки сімейного типу, 105 – у сиротинці", – написано у повідомленні.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто підкреслити, що офіційно зареєстрована наймолодша мама Львівщини 12-річна дівчинка з Борислава. А найстаршою "молодою мамою" названа 56-річна мешканка області.

Нагадаємо, що вже через 30 років на Землі почнуться невідворотні кліматичні зміни, які призведуть до масштабних катастроф та знищення всього живого. Вчені наголосили на тому, що загибель цивілізації почнеться в тому випадку, якщо викиди парникових газів не скоротяться.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", вчені з Австралії спрогнозували тривожний сценарій: до 2050 року людство може зникнути, а клімат на Землі безповоротно зміниться.

Також портал "Знай.uа" писав, що за даними останнього перепису, сільське населення України у 2001 році становило 15 млн 883 тис. осіб, або 32,8%, з кожним роком ця цифра все менше.