У автокатастрофі загинув ветеран АТО зі Львова. Андрій Пшик брав участь в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей.

Як інформує Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій, 41-річний Андрія Пшик 11 червня трагічно загинув у ДТП.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У 2016 році він брав участь в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей у складі Національної Гвардії України.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також нагадаємо, що 5 червня в зоні проведення операції об'єднаних сил загинув військовий-контрактник з Львівщини Едуард Лазарєв. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Молодший лейтенант, водій-електрик мінометної батареї мотострілецького батальйону Едуард Лазарєв народився в 1970 році, у вересні 2015 році його закликав Бродівський РВК.

"Вдень і вночі анестезіологи та нейрохірурги робили все, навіть неможливе, з надією на поліпшення, з вірою в життя", — йдеться у повідомленні.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що українські військові можуть повернути всю територію Донбасу під свій контроль менше, ніж за добу.

Також портал "Знай.ua" інформував, що прес-служба 73 морського центру спеціального призначення Збройних сил України опублікувала потужні кадри захопленні ворожих суден у відкритому морі.