5 червня в зоні проведення операції об'єднаних сил загинув військовий-контрактник з Львівщини Едуард Лазарєв

Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Молодший лейтенант, водій-електрик мінометної батареї мотострілецького батальйону Едуард Лазарєв народився в 1970 році, у вересні 2015 році його закликав Бродівський РВК.

"Вдень і вночі анестезіологи та нейрохірурги робили все, навіть неможливе, з надією на поліпшення, з вірою в життя", — йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Не забуваємо, що на Сході України наші герої відчайдушно захищають кордони і оберігають спокійний, тихий сон всіх громадян України. Багато хто про це навіть не замислюється. Живуть звичним і розміреним життям, ніби військові дії відбуваються в якійсь іншій країні.

Але, є ті, хто днями думає про військовослужбовців, часом, не змикає очей ночами. Цими людьми є рідні та близькі героїв. Вони із завмиранням серця чекають, коли пролунає той самий дзвінок, який сповістить про повернення солдата додому і таке бажанеому возз'єднання сім'ї.

Нагадаємо, що "Татко, ми так сумували": малюки всього світу показали, як треба зустрічати героїв з війни, емоції через край

Раніше портал "Знай.ua" писав, що українські військові можуть повернути всю територію Донбасу під свій контроль менше, ніж за добу.

Також портал "Знай.ua" інформував, що прес-служба 73 морського центру спеціального призначення Збройних сил України опублікувала потужні кадри захопленні ворожих суден у відкритому морі.