5 червня, близько 6 вечора, літак з гравцями збірної України з футболу приземлився у Львові. У столицю Галичини прибули всі 26 гравців, які закінчили збір в Харкові.

Про це повідомляють на офіційному сайті УАФ.

Варто відзначити, що вже 6 червня головний тренер національної збірної України Андрій Шевченко проведе передматчеву прес-конференцію, а команда потренується на "Арені Львів".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Відомо, що збірна України з футболу зіграють з Сербією і Люксембургом у Львові в рамках кваліфікації на Євро-2020. Матчі будуть проходити 7-го і 10-го червня відповідно, обидва поєдинки розпочнуться о 21:45.

Нагадаємо, що головний тренер збірної Сербії Младен Крстаіч розповів, що очікує від відбірного матчу Євро-2020 з Україною, який відбудеться 7 червня у Львові. Сергій Милинкович-Савич, якого оцінюють у 75 мільйонів євро, пропустить поєдинок через травму.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Віктор Скрипник став новим тренером луганської "Зорі". Повідомляється, що він поставив підпис під контрактом строком на три роки. Тренерську кар'єру Скрипник розпочав у бременському "Вердері".

Також портал "Знай.uа" писав, що у понеділок, 3 червня, українці в 1/8 фіналу з рахунком 4: 1 перемогли команду Панами. Українська команда повністю переграла свого суперника у першому таймі.