Українська компанія Київстар пропонує своїм абонентам можливість залишатися на зв’язку навіть під час відключень електроенергії.

Завдяки інвестиціям у мережу, Київстар оснастив 90% своєї мережі домашнього інтернету джерелами безперебійного живлення. Це дозволяє забезпечувати стабільний доступ до інтернету, навіть коли світло в будинку вимкнено.

фото з інтернету
фото з інтернету

Для користувачів доступні три основні тарифні плани, які підходять для різних потреб:

  1. Тариф "Оберіг": За 150 гривень на місяць ви отримуєте інтернет зі швидкістю 100 Мбіт/с. Однак оплата здійснюється одразу за 6 місяців (900 гривень). Додатково можна обрати одну з послуг: Київстар ТБ, Гігабіт або статичну IP-адресу.
  2. Тариф "Дім": У рамках акції перші три місяці користування обійдуться у 200 гривень на місяць, після чого ціна підніметься до 330 гривень. Цей тариф включає інтернет зі швидкістю 1 Гбіт/с і доступ до Київстар ТБ.
  3. Тариф "Удача": За 200 гривень на місяць ви отримаєте стабільний інтернет зі швидкістю 100 Мбіт/с без обмежень та доступ до 80 телеканалів Київстар ТБ.

Перед підключенням послуги, важливо перевірити, чи є можливість підключення інтернету у вашому регіоні. Після цього можна подати заявку на підключення за номером 0 800 300 460 або відвідати один із магазинів Київстар.

Популярні новини зараз
ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити
Показати ще

Ці нові тарифи дозволяють користувачам залишатися на зв’язку та отримувати доступ до важливої інформації, навіть під час тимчасових відключень електроенергії.

Нагадаємо, Інтернет можна провести безкоштовно: "Київстар" запускає акцію для нових клієнтів

Раніше ми розповідали, що Мобільний зв'язок подорожчає: тарифи можуть зрости на 50%

Також, З 6 серпня деякі тарифи не діятимуть: у Київстар запроваджують зміни