Українськи банки часто роблять якісь новвведення, щоб полегшити життя своїх клєнтів. Зараз робити щось нове взявся ПриватБанк.

В фінустанові попередили українців про зміни і особливу увагу на них мають звернути продавці і ті, хто займається онлайн-покупками.

"Приват24". Фото: скрін youtube
"Приват24". Фото: скрін youtube

Йдеться про те, що ПриватБанк розробив для клієнтів новий функціонал. Його зробили для того, аби збільшити продажі з "Оплатою частинами" в інтернеті.

Тепер інтернет-продавці матимуть змогу надавати своїм покупцям можливість оплатити товари одночасно будь-якою карткою та у "Оплату частинами”/”Миттєву розстрочку". У пресслужбі фінустанови наголосили, що це унікальний функціонал, перший такий на ринку онлайн-платежів.

Популярні новини зараз
Без грошей залишаться всі: українців попередили про покупки – заплатите за кросівки 10 тисяч замість 900 грн Вартість дзвінків від Київстару змінюється: чого очікувати з 11 вересня Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу
Показати ще

Українці можуть продавати і техніку, і меблі, і одяг, і курси чи навчання. Тобто будь-які товари та послуги від українського бізнесу.

Для того, аби скористатись новим функціоналом, потрібно зареєструватися в особистому кабінеті і в налаштуваннях активувати нову функцію. У ПриватБанку переконані, що це нововведення допоможе продавцям залучити більше клієнтів із лімітами "Оплати частинами".

Оплата карткою. Фото: скрін youtube
Оплата карткою. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що "Ощадбанк" застеріг клієнтів від нової схеми: в одну мить можна залишитися без грошей.

Раніше ми повідомляли, що ПриватБанк блокує рахунки без попереджень і пояснень: в "чорному списку" може опинитися будь-хто.

Також стало відомо, що ПриватБанк припиняє безкоштовне обслуговування: за яку популярну послугу тепер братимуть гроші.