Вихідні 12-13 серпня в Україні пройдуть комфортно з температурою повітря близько 23-28 градусів вище нуля. Проте вже наступного тижня країну накриє нова хвиля спеки. Де припече до +37 градусів, розповіла синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Нещодавно українці пережили сильну спеку, в деяких регіонах температура повітря доходила до +37 градусів і навіть вище. Втім, охолонути від палючого сонця жителям низки регіонів поки що не вийде.

Спека в Україні. Фото: скрін youtube
Спека в Україні. Фото: скрін youtube

Наталія Діденко прогнозує комфортну температуру у суботу та неділю 12-13 серпня. По країні очікується +23-28 градусів, на крайньому сході та півдні до +30 градусів.

Літня спека. Фото: Youtube
Літня спека. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Для ФОП вступили у дію нові правила
Показати ще

Втім, уже з понеділка до столиці та більшість областей України почне заходити спека. До кінця наступного тижня у деяких регіонах стовпчики термометрів знову злетять до +37 градусів.

"Вже з наступного тижня почне розкручуватися чергова спекотна хвиля і в кінці наступного тижня знову забігають по півдню та сходу +34+37 градусів", - попередила синоптик.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, куртки дістанемо рано: синоптики розповіли, якою буде осінь - ще нудьгуватимемо за спекотним літом.

Також наш портал інформував, в Україну прийде нетипова для літа погода: синоптик розповіла, коли чекати на похолодання та дощів.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, погода влаштує українцям "барбекю" у липні та серпні: синоптики прогнозують аномальні перепади температури.