Українці скаржаться, що зняти готівку з банкоматів "Привату" буває дуже проблематично. Одна із таких скарг з'явилася на порталі "Мінфін".

Українець розповів, що хотів зняти готівку у розмірі 10 400 гривень, але банкомат "ПриватБанку" замість грошей видав помилку. Кошти з карти знялися і мали повернутися протягом 30 хвилин, але цього не сталося.

Банкомат ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Банкомат ПриватБанку. Фото: скрін youtube

"Спробував зняти 10400 гривень зі своєї картки. Банкомат хвилин 10 дзижчав майже до самого закриття магазину, в якому розташований. Потім видав повідомлення, що не може завершити транзакцію і гроші будуть повернуті протягом 30 хвилин", - поділився клієнт.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям
Показати ще

Українець згадав, що цей рік це вже другий інцидент, коли банкомат списав гроші, але не видав. Він зазначив, що минулого разу чекати повернення грошей довелося більше півтора місяця.

"У чому складність перерахувати касу проблемного банкомату? Ці гроші були вкрай важливими на сьогоднішній ранок. Приват дуже сильно підвів. У березні була схожа ситуація, повернення грошей чекало 48 днів", - обурився чоловік.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українці скаржаться на "доларовий терор" з боку ПриватБанку: "Вдається пробивати дно дедалі глибше".

Також наш портал інформував, Monobank без попередження блокує карти: українець розповів, як його залишили без грошей.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, повідомлення від ПриватБанку, дзвінки від представників та крадіжки карток: Україну захлеснула хвиля шахрайств, як врятувати гроші.