На залізничному вокзалі Львова дві дівчини, які регулярно торгують там синьо-жовтими стрічкам, вчинили скандал з військовим та таксистом.

Про це стало відомо з телеграм-каналу VIDEO_VARTA1.

Українці. Фото: скрін youtube
Українці. Фото: скрін youtube

"Учасниці конфлікту - дві дівчини, які продають синьо-жовті стрічки: в'яжуть її на руку, а потім просять за це гроші. Ці дівчата продають стрічки, посилаючись на те, що вони надсилають гроші на ЗСУ. Кожного дня так ходять і люди вважають, що вони наживаються на війні за рахунок української символіки."-йдеться у повідомленні.

Вони почали нав'язувати свої стрічки військовому що проходив повз них і той вирішив купити стрічки у дівчат, проте сума яку заплатив їм чоловік у військовій формі не влаштувала продавчинь.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні готується революція у житловій сфері Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Українці. Фото: скрін youtube
Українці. Фото: скрін youtube

Таксист що стояв поруч з дівчатами та був свідком цієї ситуації не витримав такої зухвалості підійшов до них та спочатку культурно просив їх не пищати і затихнути але згодом чоловік використав нецензурну лексику.

"Дічь, на х*й, я тобі ще раз говорю, їб*ча дічь, я тебе сук* зараз втоплю у тому фонтані", - зреагував обурений таксист.

Одна з дівчат яка продавала стрічки, вимагала від чоловіка дотримуватися метра дистанції від неї та не розмовляти з нею у такому тоні.


Нагадаємо, ми писали, що в Україні без ліцензії продовжує працювати букмекерська контора 1Win: нардеп довів, що "Ощад" та "Приват" проводять платежі.

Як повідомляв "Знай.ua" 9-річний Мишко з Маріуполя ледве вибрався живим і довів українців до сліз: "Хочу, щоб моя мама воскресла".

Також "Знай.ua" інформував, погрози та переслідування: експрацівник поліції тероризує дівчину, бо вона не захотіла стосунків.