Багато чоловіків за життя можуть зіткнутися з проблемою зі "здоров'ям", через що можуть статися незручності при контакті з жінкою.

Здорове харчування для чоловіків відіграє важливу роль у підтримці як зовнішньої привабливості, так і загального благополуччя, роблячи їх сильнішими та стійкішими до стресів. Зараз у соціальній мережі Instagram, на своїй сторінці, дієтолог та терапевт Аліна Іванова поділилася списком продуктів, які найкраще підходять для підтримки чоловічого здоров'я – для потенції.

проблеми з чоловічим здоров'ям
проблеми з чоловічим здоров'ям

Основними з них є горіхи, насіння гарбуза, темний шоколад, сік граната, морепродукти, часник, авокадо, зелений чай, яйця та овочі. При цьому є й ті, які, навпаки, можуть погіршити ситуацію. Тому таких продуктів слід уникати у великих кількостях.

Перевищення норми споживання сої, що зустрічається в соусах та соєвому молоці, може призвести до зниження рівня тестостерону в крові та погіршення потенції. Хоча потрібно усвідомлювати, що невелика кількість сої, якщо дотримуватись міри, малоймовірно може нашкодити.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Звичайно ж, краще відмовитися від пива, бо цей напій містить фітоестрогени – речовини, структура яких схожа на жіночі статеві гормони. Вони призводять до появи "пивного живота" та ожиріння.

Чоловіка заарештували на пляжі в Одесі, скріншот з відео
Чоловіка заарештували на пляжі в Одесі, скріншот з відео

Багато ковбасних виробів, крім м'яса, можуть містити сою, доповнену ароматичними та смаковими добавками. Соя, як зазначалося, може негативно впливати на чоловічий організм.

Нагадаємо, не їжте багато курячих яєць, якщо не хочете проблем: безпечна кількість та корисні властивості

Як повідомляв "Знай.uа", продукти антистрес: дієтологи розповіли, яка їжа може допомогти заспокоїти нерви і прийти до тями

Знай.ua писав, нутриціолог назвала гірші каші, які тільки можна приготувати на сніданок: користі не буде ніякої