Жінка порадила дозволити чоловікові спати з іншими жінками, аби покращити ваш шлюб.

Поліамурна модель Чача Ва Врум із Каліфорнії в США спробувала допомогти жінкам почуватися впевненіше у своїх стосунках. Проте її пораду не надто добре сприйняли — навіть серед тих, хто у поліамурній спільноті.

Chacha Va Vroom, фото: Tiktok/chachavavoomofficial
Chacha Va Vroom, фото: Tiktok/chachavavoomofficial

Чача вирушив до Instagram, щоб поділитися тим, як дозволити вашому чоловікові піддатися його «пристрастям» може змінити життя обох сторін. У кліпі, опублікованому в Instagram, 30-річна модель із зеленим волоссям заявила: "Тобі потрібно залучити більше жінок для свого чоловіка. Повірте мені, у той момент, коли ви це зробите, ваше життя зміниться. Чоловіки хочуть більше однієї жінки, а чоловіки прагнуть більше однієї жінки.І бачите, справа в тому, що ми думаємо, чому нас недостатньо.Повірте мені, коли я говорю це, це не має ніякого відношення до вас, і коли ви зрозумієте це, зв'язок між вами та вашим чоловіком стане непорушним ".

Chacha Va Vroom, фото: Tiktok/chachavavoomofficial
Chacha Va Vroom, фото: Tiktok/chachavavoomofficial

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Модель вважає, що її шлюбна рада може допомогти стабілізувати відносини на межі розвалу.

"Це може врятувати ваші стосунки" , - підписала вона кліп.

Але не всі згодні з Чачею. Деякі вважають, що ідея дозволити вашому партнеру возитися з іншими жінками, щоб просто заспокоїти його, а не принести вам користь, "токсична".

Інші казали, що поліаморія не робить доброго імені.

Одна людина в'їдливо помітив: "Це маячня. Я ціную твоє багатолике кохання, але коли ти уявляєш її як спосіб зробити задоволення і заспокоїти чоловіка, моя повага втрачається".

Нагадаємо, що хлопець скинув 150 кіло і шокував своїм виглядом: тепер соромиться зняти сорочку .